Gulvarbejde udført af professionelt firma

Står du og mangler en kompetent murermester, der kan hjælpe dig med forskellige former for gulvarbejde? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Murermester Kim Nielsen & søn ApS tilbyder vi nemlig alt inden for gulvarbejde til kunder i og omkring Holbæk, Roskilde, Frederikssund og Lejre Kommune. Vi er et professionelt firma med stor erfaring. Derfor er vi kompetente til at hjælpe med mange opgaver inden for gulvarbejde. Vi påtager os både små og store opgaver – og garanterer høj kvalitet og et veludført stykke arbejde hver gang.

Epoxygulv er både slidstærkt og rengøringsvenligt

Et epoxygulv er ideelt til dig, som ønsker et slidstærkt og rengøringsvenligt gulv. Det er nemlig, hvad der kendetegner denne gulvtype. Det er desuden meget robust, da det er lavet af hærdet plast. Gulvet kan anvendes i mange forskellige rum alt efter dine ønsker og behov. Derudover giver et epoxygulv et moderne look til det rum, hvor det anvendes. Dets overflade er ensartet, hvilket især passer godt ind i en rå og industriel indretning. ​Gulvet kan altså anvendes både hos private og erhvervsfolk.

​Kontakt os, hvis vi skal udføre gulvarbejde hos dig

Skal vi komme hjem til dig og udføre gulvarbejde med epoxy eller andre former såsom flydemørtel – eller har du problemer med opstigende grundfugt? Så kontakt os med det samme. Du kan ringe på telefon 20 96 83 72 eller skrive til os på mail kim.murer@outlook.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Indhent et uforpligtende byggetilud på din opgave!

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for tre hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Murerarbejde i hele Sjælland​

Vi arbejder på hele Sjælland - herunder i Storkøbenhavn og i Nordsjælland.

vi udfører alle mureropgaver

Vores brede vifte af opgaver gør os i stand til at varetage netop dit projekt.

Murerarbejde i hele Sjælland​

Vi arbejder på hele Sjælland - herunder i Storkøbenhavn og i Nordsjælland.

murerfirma siden 1994

Vi har en lang række år bag os i branchen, og vores håndværk er i bedste kvalitet.

Få et tilbud på en murermester allerede i dag

Er du interesseret i professionel assistance til dit næste murerprojekt? Hos os har vi den helt rette murer eller tømrer, som kan varetage denne opgave for dig. Du er derfor altid velkommen til at kontakte vores murerfirma for en pris og et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på telefon 20 96 83 72. Vi ser frem til at høre fra dig!

giv os et kald
​eller send en mail

Skriv til os på kim.murer@outlook.dk

eller ring på 20 96 83 72

​Hos Murermester Kim Nielsen & Søn ApS får du altid tilbudt en professionel og erfaren murer, som kan varetage store som små opgaver. Er du interesseret i professionel assistance til dit næste murerprojekt?

​Murermester Kim Nielsen & Søn ApS

CVR: 42869015

Bovelgårdesvj 32
4070 Kirke Hyllinge

Vis rutevejledning

Murermester Kim Nielsen & Søn ApS er medlem af Dansk Byggeri og indbefattet af Dansk Byggeris garantiordning Byg Garanti - din sikkerhed for at arbejdet er i orden.