nyt badeværelse med fokus på æstetik og funktion

Mangler du en dygtig murermester til en renovering af badeværelse for dig i omegnen af Roskilde, Frederikssund, Holbæk eller Lejre Kommune? Måske du trænger til et helt nyt badeværelse?

Hos Murermester Kim Nielsen & søn ApS er vi blandt branchens bedste til at renovere og opføre helt nye badeværelser, så vi påtager os hellere end gerne dit badeværelsesprojekt. Du kan være sikker på, at vi renoverer og opfører nyt badeværelse med fokus på æstetik og funktion - de absolut vigtigste ting i et badeværelse.

Små reparationer og fuld modernisering af badeværelse

Uanset om du ønsker renovering af badeværelse, nyt badeværelse, nye fliser eller ordnet en mindre skade, står vi til rådighed. Vores murer klarer både de små reparationer og den store modernisering. Vi forvandler selv det mindste badeværelse til magelig luksus med fokus på funktion og æstetik. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og idéer, når du skal have lavet nyt badeværelse. Således passer både design og indretning til dit hjem.

​Mange års erfaring med totalentreprise ved nyt badeværelse

Murermester Kim Nielsen har mange års erfaring med at udføre totalentreprise ved opførsel af nyt badeværelse og renovering af badeværelse, og vi er leveringsdygtige i et stort udvalg af sanitet. Der stilles strenge krav til materialer og overflader i badeværelser. Det gælder især i brusenichen og rundt om badekar og håndvask, hvor vandpåvirkningen er størst. Med Murermester Kim Nielsen som partner, er du sikret høj kvalitet og hermed renovering af badeværelse, der til fulde lever op til alle krav og regler.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Er du nysgerrig på en præcis pris på et nyt badeværelse? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores priser på nyt badeværelse afhænger selvfølgelig af mange forskellige faktorer, og derfor finder du heller ikke prisoversigter på vores hjemmeside. Den endelige pris afhænger af, hvilke materialer du ønsker at benytte, størrelsen på dit badeværelse samt konstruktionen af det. Nogle materialer kræver mere tid end andre, og større projekter kræver selvfølgelig også mere tid. Derfor er vi nødt til at høre om dit projekt, før vi kan nå frem til en pris. Vid blot, at du altid får et godt tilbud her hos os. Vi glæder os til at høre om dit projekt.

Kontakt os, og få et godt tilbud

Har du brug for renovering af badeværelse eller et helt nyt badeværelse? Ring til os på telefon 20 96 83 72, eller send os en mail på kim.murer@outlook.dk for en snak og et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig!

Indhent et uforpligtende byggetilud på din opgave!

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for tre hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Murerarbejde i hele Sjælland​

Vi arbejder på hele Sjælland - herunder i Storkøbenhavn og i Nordsjælland.

vi udfører alle mureropgaver

Vores brede vifte af opgaver gør os i stand til at varetage netop dit projekt.

Murerarbejde i hele Sjælland​

Vi arbejder på hele Sjælland - herunder i Storkøbenhavn og i Nordsjælland.

murerfirma siden 1994

Vi har en lang række år bag os i branchen, og vores håndværk er i bedste kvalitet.

Få et tilbud på en murermester allerede i dag

Er du interesseret i professionel assistance til dit næste murerprojekt? Hos os har vi den helt rette murer eller tømrer, som kan varetage denne opgave for dig. Du er derfor altid velkommen til at kontakte vores murerfirma for en pris og et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på telefon 20 96 83 72. Vi ser frem til at høre fra dig!

giv os et kald
​eller send en mail

Skriv til os på kim.murer@outlook.dk

eller ring på 20 96 83 72

​Hos Murermester Kim Nielsen & Søn ApS får du altid tilbudt en professionel og erfaren murer, som kan varetage store som små opgaver. Er du interesseret i professionel assistance til dit næste murerprojekt?

​Murermester Kim Nielsen & Søn ApS

CVR: 42869015

Bovelgårdesvj 32
4070 Kirke Hyllinge

Vis rutevejledning

Murermester Kim Nielsen & Søn ApS er medlem af Dansk Byggeri og indbefattet af Dansk Byggeris garantiordning Byg Garanti - din sikkerhed for at arbejdet er i orden.