​Renovering af hus udføres med kunden i fokus

​Er du på udkig efter en dygtig murer, som kan varetage renovering af hus – store som små? Hos Murermester Kim Nielsen & søn ApS står vores dygtige murere altid klar til at hjælpe dig med renovering af hus, hvis du bor i nærheden af Holbæk, Roskilde, Frederikssund eller Lejre Kommune. Vi efterlader altid et komplet og holdbart resultat, når vi varetager renoveringen af alt murværk i dit hjem.

Vi sætter altid kunden i fokus

Vi har altid komplette løsninger klar, når det kommer til renovering af huse. Dette betyder, at vi varetager de fleste områder, når vi skal renovere dit hus. Det gør hele processen lettere for dig, så du ikke behøver at kontakte mange virksomheder, hvis du har spørgsmål.

Vi tilbyder følgende ydelser ved renovering af hus:

  • Gulvkonstruktioner
  • Støbning af nye gulve i hele huset
  • Gulvvarmeløsninger
  • Reparation af murværk
  • Hjælp ved forsikringsskader
  • Flere ydelser inden for renovering af huse

Vi sætter altid kunden i fokus, og vi står altid klar til at lytte til dine behov og ønsker, så vi sammen kan udarbejde en flot løsning, som passer til den æstetik og stemning, der i forvejen findes i dit hjem. Vi bruger altid kvalitetsmaterialer, når det gælder renovering af huse, hvilket forbedrer holdbarheden, så du kan få glæde af dit nyrenoverede hus mange år fremover.

Hvad koster renovering af hus?

Mangler du dygtige og effektive murerarbejdere, som kan varetage renovering af hus? Hos Murermester Kim Nielsen står vi altid klar med en hjælpende hånd samt god rådgivning. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning eller for en pris og et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på telefon 20 96 83 72 eller på e-mail: kim.murer@outlook.dk.

Indhent et uforpligtende byggetilud på din opgave!

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for tre hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Murerarbejde i hele Sjælland​

Vi arbejder på hele Sjælland - herunder i Storkøbenhavn og i Nordsjælland.

vi udfører alle mureropgaver

Vores brede vifte af opgaver gør os i stand til at varetage netop dit projekt.

Murerarbejde i hele Sjælland​

Vi arbejder på hele Sjælland - herunder i Storkøbenhavn og i Nordsjælland.

murerfirma siden 1994

Vi har en lang række år bag os i branchen, og vores håndværk er i bedste kvalitet.

Få et tilbud på en murermester allerede i dag

Er du interesseret i professionel assistance til dit næste murerprojekt? Hos os har vi den helt rette murer eller tømrer, som kan varetage denne opgave for dig. Du er derfor altid velkommen til at kontakte vores murerfirma for en pris og et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på telefon 20 96 83 72. Vi ser frem til at høre fra dig!

giv os et kald
​eller send en mail

Skriv til os på kim.murer@outlook.dk

eller ring på 20 96 83 72

​Hos Murermester Kim Nielsen & Søn ApS får du altid tilbudt en professionel og erfaren murer, som kan varetage store som små opgaver. Er du interesseret i professionel assistance til dit næste murerprojekt?

​Murermester Kim Nielsen & Søn ApS

CVR: 42869015

Bovelgårdesvj 32
4070 Kirke Hyllinge

Vis rutevejledning

Murermester Kim Nielsen & Søn ApS er medlem af Dansk Byggeri og indbefattet af Dansk Byggeris garantiordning Byg Garanti - din sikkerhed for at arbejdet er i orden.